Restaurant studiestræde

Restauranter Studiestræde København K | degulesider.dk

Restauranter Studiestræde København K – pizzaer, aftensmad, selskaber, selskabslokaler, festarrangementer, hoteller, restaurant, weekendophold, buffeter, …

De 10 bedste restauranter i nærheden af Ascot Hotel

De 10 bedste restauranter i nærheden af Ascot Hotel – Tripadvisor

Restauranter i nærheden af Ascot Hotel · Papa Ramen · Mr. Ramen · Palace Diner · Restaurant U Formel · Axelborg Bodega · Dina Bar Kafe · Feed Bistro · Restaurant Trio.

Restauranter i nærheden af Ascot Hotel i København på Tripadvisor: Find anmeldelser fra rejsende og personlige billeder af spisesteder i nærheden af Ascot Hotel i København, Danmark.

La Tre Street Kitchen – København – VisitCopenhagen

Restaurant La Tre Street Kitchen vietnamesisk gastronomi i København

La Tre Street Kitchen er en lille, hyggelig, vietnamesisk restaurant, beliggende på Studiestræde, midt i hjertet af København.

Kærligheden til det vietnamesiske køkken og ambitionen om en bæredygtig restaurant, der gør brug af lokalt producerede sæsonvarer, er drivkraften bag den hyggelige La Tre Street Kitchen restaurant i hjertet af København.

OM OSS – Krebsegaarden

Krebsegaarden

Vor restaurant er baseret på et koncept hvor lokalernes udsmykning og menuen til enhver tid vil være inspireret af den aktuelle udstilling i Galleri Krebsen …

THEO – Nutidig Europæisk Restaurant i Indre by i København

7. aug. 2022 — THEO er en restaurant i hjertet af København, der serverer nutidige europæiske retter, inspireret af ‘bistronomi’ og vores …

THEO – Nutidig Europæisk Restaurant i Indre by i København

Restaurant Dubrovnik – Studiestræde 32 – København K

Restaurant Dubrovnik – åbningstider – Studiestræde 32 – København K

Restaurant Dubrovnik giver dig den ægte Balkan oplevelse – midt i København. Når du træder ind fornemmes den gode stemning hurtigt.

Restaurant Dubrovnik giver dig den ægte Balkan oplevelse – midt i København. Når du træder ind fornemmes den gode stemning hurtigt. Restauranten er smukt indrettet i enkle omgivelser med en dejlig atmosfære og mange faste gæster. Indretningen har stort set ikke ændret sig i mange år.

Saji: Ny indonesisk restaurant i Indre By, København

Velkommen til Atlas Bar 100% plantebaseret restaurant i hjertet af København. Åben mandag-lørdag fra 12:00-22:00. Køkkenet er lukket mellem 16:00-17:00 og …

For blot et par uger siden åbnede der et nyt uformelt spisested i Studiestræde. Navnet er Saji, og de laver indonesisk mad på den helt traditionelle vis til priser, hvor de fleste kan være med.

Restaurant Uformel – Højt til loftet & frie rammer

STUDIESTRÆDE 14 KBH. bottom of page. Bekræft Indstillinger. Vi bruger cookies på vores hjemmeside for at se, hvordan du interagerer med den.

Søster til Michelin restauranten formel B. På Uformel opleves mad inspireret fra hele verden, rodfæstet i det nordiske. Vinkortet er mangfoldigt og udfordrende.

Velkommen Atlas Bar – Atlas Bar Restaurant

Red Tiger Dk: HOME

HOME | Red Tiger Dk

Keywords: restaurant studiestræde