Tv2 børn i institution

TV 2 Dokumentar: Daginstitutioner bag facaden

27. maj 2019 — De to institutioner er nogle af dem, hvor der er tydelige indikationer på problematiske forhold for børnene. Optagelserne dokumenterer …

Velkommen til TV 2s koncern- og pressesite. Her finder du nyheder og information om TV 2s medier, aktiviteter og virksomhed. I pressesektionen er der adgang til programtekster og -billeder.

Ny TV 2-dokumentar: ‘Eksperimentet med vores børn’

28. okt. 2019 — Det har TV 2 Dokumentar undersøgt i en institution i Viborg. Først har vi registeret, hvor meget nærvær og omsorg børnene får. Derefter har vi …

Velkommen til TV 2s koncern- og pressesite. Her finder du nyheder og information om TV 2s medier, aktiviteter og virksomhed. I pressesektionen er der adgang til programtekster og -billeder.

Daginstitutioner bag facaden: Kritiske forhold i København

Daginstitutioner bag facaden: Kritiske forhold i København – Dokumentar • 48 min – TV 2 PLAY

28. maj 2019 — Og hvad får de at vide, når de henter deres børn? TV 2 Dokumentar undersøger nu kritiske forhold i en række københavnske institutioner.

Dansk dokumentar fra 2019.

Eksperimentet med vores børn: TV 2 undersøger … – TV2 Play

Eksperimentet med vores børn: TV 2 undersøger børnenes hverdag i daginstitution – Dokumentar • 41 min – TV 2 PLAY

31. okt. 2019 — Selv om en institution er velfungerende, kan børnenes trivsel alligevel være i fare, for får de små hoveder overhovedet nok omsorg?

Selv om en institution er velfungerende, kan børnenes trivsel alligevel være i fare, for får de små hoveder overhovedet nok omsorg?

‘Daginstitutioner bag facaden’ – sådan gjorde vi – TV 2

27. maj 2019 — Danmark er det land i verden, hvor børn bliver sendt tidligst i institution. I gennemsnit er børnene 10 måneder gamle, når de begynder i …

Her kan du læse, hvordan TV 2 har arbejdet med dokumentaren, og en række af de overvejelser, TV 2 har gjort sig i den forbindelse.

Nye optagelser viser, hvor meget kontakt pædagoger og børn …

Nye optagelser viser, hvor meget kontakt pædagoger og børn har på en dag: – Det er forskrækkende – TV 2

31. okt. 2019 — Så kunne vi lige så godt spare pengene til en institution og sætte hende af i … Merle på tre år er et af to børn, som TV 2 har fulgt i en …

Med tilladelse fra forældre og pædagoger undersøger TV 2 i en ny dokumentar, hvor meget voksenkontakt børn har en dag i en almindelig daginstitution.

Fire voksne til 64 børn pressede institution til drastisk beslutning

Fire voksne til 64 børn pressede institution til drastisk beslutning: – Håber, det aldrig sker igen – TV 2

31. jan. 2023 — Fire pædagoger er nødt til at gøre ni pædagogers arbejde på jysk daginstitution, fordi der ikke kan findes nogen til at dække hullerne.

Fire pædagoger er nødt til at gøre ni pædagogers arbejde på jysk daginstitution, fordi der ikke kan findes nogen til at dække hullerne.

Pressede dagtilbud opfordrer forældre til at passe egne børn

Pressede dagtilbud opfordrer forældre til at passe egne børn – minister erkender store problemer – TV 2

28. jan. 2023 — Af dem svarer 369, at de i deres institution har oplevet ekstraordinært meget sygdom. Hver tiende af de sygdomsramte institutioner har derfor …

Det er langt fra tilfredsstillende, siger børne- og undervisningsminister Mattias Tesfaye (S), der slår fast, at pasningsgarantien skal overholdes.

Forældre raser over omtalt TV2-dokumentar: I har udstillet … – BT

Forældre raser over omtalt TV2-dokumentar: I har udstillet, udnyttet og krænket vores børn | BT Samfund – www.bt.dk

28. maj 2019 — TV2-programmet ‘Daginstitutioner bag facaden’ bliver sendt tirsdag aften … at pædagogerne i dit barns institution passer godt på dit barn?

Forældrene i den ene af de to daginstitutioner, der tirsdag aften er med i TV2-dokumentaren ‘Daginstitutioner bag facaden’ er alt andet end begejstrede for, at deres børn er blevet filmet med skjult kamera.

Nye optagelser viser, hvor meget kontakt pædagoger og børn …

31. okt. 2019 — Merle på tre år er et af to børn, som TV 2 har fulgt i en daginstitution i … I den ene institution bliver det målt, hvor meget såkaldt …

Keywords: tv2 børn i institution